Nasza firma od 8 lat prężnie działa na rynku gastronomicznym.
Zajmujemy się przygotowywaniem i dostarczaniem posiłków z myślą o najmłodszych konsumentach. Specjalna oferta adresowana jest do szkół, żłobków i przedszkoli.
W trosce o zaspokojenie codziennych potrzeb żywieniowych dzieci w każdym wieku, jadłospisy zostały przygotowane pod okiem wyspecjalizowanego dietetyka pani Julity Dudicz (porcjazdrowia.org).
W menu uwzględniane są najnowsze normy i zalecenia Instytutu Żywności i Żywienia. Posiłki ze świeżych, wysokiej jakości produktów przygotowuje wykwalifikowany personel. Efekt ich pracy to codziennie inne, urozmaicone i zbilansowane pod względem odżywczym i dietetycznym dania.
Dania przygotowujemy beztłuszczowo w piecach konwekcyjno-parowych w oparciu o receptury zaakceptowane przez Wojewódzką Stację Sanitarno-Epidemiologiczną. Realizujemy diety bezmleczne, bezglutenowe, bezmięsne, oraz inne ustalane
indywidualnie.
Korzystamy z własnego zaopatrzenia oraz usług lokalnych dostawców, wykorzystując świeże składniki. Pracujemy zgodnie z systemem HACCP oraz zasadami GHP/GMP. Regularnie przechodzimy kontrole przeprowadzane przez Sanepid.
Usługi cateringowe realizujemy korzystając z pojazdów dopuszczonych do transportu żywności przez Sanepid. Posiłki pakujemy w termosy i termoporty gastronomiczne dopuszczone do przewozu i przechowywania posiłków. Godziny dostaw posiłków ustalamy indywidualnie.